woensdag 5 februari 2014

heartbreak


Na iets meer dan een jaar is het zover gekomen, de relatie tussen mij en mijn vriend is voorbij. Hopelijk niet voorgoed. Niemand zag het aankomen, ik ook niet waardoor het dus tien keer zo hard inklapte.
Vanochtend voelde ik mij echt een wrak en morgen heb ik ook nog een tentamens. Niet echt een handige timing dus. Maar gelukkig heb ik super lieve vrienden! Vandaag ben ik wezen winkelen en dat hielp echt heel goed. In Nijmegen zit nu de winkel Costes en omdat die vandaag open ging werden er in de stad waardebonnen uitgedeeld ter waarde van 10 euro. Costes is echt een mooie winkel de kleding die ze verkochten waren bijna allemaal in aarde tinten. Wat ik persoonlijk heel mooi vond de aankleding van de winkel was ook echt heel chique. De kleding werd ingepakt in papier en in een mooi kartonnen tasje gedaan. Super vervanging voor de Sting die er eerst zat!
Hieronder heb ik wat foto's geplaatst van de winkel en de kleding die ik heb gescoort. Ik heb ook nog eens gesolliciteerd bij een lunchroom, dus hopelijk komt het allemaal weer goed.


Super mooie quote in de Costes, raakte mij op dat moment wel. Maargoed wat niet op dit moment ;)


costes//12,95

Tas Invito 29,- // trui Only 10.- // Bril kreeg ik gratis bij de costes //
4 opmerkingen:

 1. Ohhh jeetje, ik hoop dat het goed komt met jou en je vriend. Super fijn dat je lieve vrienden hebt die je opvrolijken! Succes met je tentamen morgen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw ! sterkte hoor meis, ! Leuke ketting heb je gekocht, en succes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vervelend nieuws, gelukkig heeft je shopping therapy voor even geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat vervelend, ik hoop dat het toch nog goed komt! In ieder geval heel veel succes met je tentamen morgen! En wat heb je mooie items gekocht!! x

  BeantwoordenVerwijderen