dinsdag 28 januari 2014

Shoe addict

Ja ik ben echt schoenen verslaafd. De meest gemaakte opmerking die wordt gemaakt als mensen op mijn kamer komen is dan ook: " woow jij hebt echt veel schoenen!" Iemand heeft zelfs al gevraagd of zij mijn schoenen mag erven.
Maar hoeveel schoenen ik ook heb. Hoeveel verschillende kleuren en modellen er ook in mijn kast mogen staan. Ik wil altijd nieuwe schoenen. Ik heb al bijna twee maanden geen schoenen gekocht omdat mijn budget het niet toeliet dus nu kan ik alleen maar kwijlen als ik weer eens mooie schoenen zie op blogs. Ik heb een lijstje gemaakt met schoenen die ik graag nog aan mijn collectie wil toevoegen! Als ik ooit weer werk heb ga ik mijn schoenen collectie snel uitbreiden.

Op volgorde van linksboven naar rechtsonder.
Nastygal.com 50.- // ssense.com (435euro. oeps!) // Zara.com 40.-
Nike.com 84,- // Zara.com 115.- // Zara.com (prijs weet ik niet )

4 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar dit haha ..
  en maar blijven kopen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Nikes zijn echt cheep op .com, maar in Nederland zijn ze gewoon 120!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik jou en je blog zo leuk vind, heb ik je genomineerd voor het Liebster award :) Ik zou het leuk vinden als je daar iets over wou schrijven... Check hier het artikel: http://grosbisousxx.blogspot.be/2014/02/genomineerd-voor-het-liebster-award.html
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha grappig, mensen zeggen dat ook als ze mijn kamer binnen komen! Maar ik vind schoenen dan ook echt heel leuk om te kopen, je hebt ook zoveel moois om uit te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen