maandag 27 januari 2014

Shopping spree


Vrijdag de 24e, eindelijk weer stufi! en aangezien ik mijn no buy January toch al niet had gehaald kon ik net zo goed gaan winkelen! Het was een druilerige dag met veel regen en nog meer huiswerk. Dus als ik niet was wezen winkelen was het altijd een sombere dag gebleven.
Mijn outfit had ik uitgekozen puur op comfort. Lage schoenen, lekker warm vest en een knot bovenop mijn hoofd. Perfecte outfit voor een lange dag school en een dagje winkelen.
Ongeveer een maand zit er nu een Zara in Nijmegen maar ik heb er nog steeds niks gekocht. Ik heb er een super mooie lichtblauwe jas gezien. Oversized en van wol, precies wat ik zoek! Maar nu de winkel is veranderd in een sale paradise ben ik toch vaker te vinden in de h&m en de new look. Niet bijster origineel maar in Nijmegen houdt het daar wel mee op helaas!


 Ik heb vooral shirtjes en sieraden gekocht terwijl ik eigenlijk zwarte sportschoenen nodig heb. Maar die zijn zo ontzettend duur. Waarom moet ik 80 euro betalen voor allstars die twee jaar terug nog 60 euro kosten? Zo snel wil ik mijn centjes niet uitgeven :(. Ik moet echt snel een baantje zoeken of een metselaar die het gat in mijn hand kan dichten.

Shirt, vest en schoenen : H&m // Broek: Primark // Horloge: Casio // Ketting: Tally Weijl

Shirt: New Look // Ketting: Tally Weijl

Trui: H&m Divided

Trui: H&m Divided

Oorbellen: Six

Ketting: Six 


6 opmerkingen:

 1. Wat heb je leuke dingen gekocht zeg! Ik vind je outfit ook heel tof, lekker comfy maar toch classy :) ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen gekocht ! Die laatste ketting is echt heel leuk ...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je gekocht vooral dat T-shirt van de New Look en die trui van de H&M vind ik heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gestreepte shirt is leuk :) en mooie sieraden heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen