dinsdag 17 september 2013

Winterjassen dilemma

Elk jaar keert het weer terug! Bij mij in ieder geval wel, sommige mensen doen meerdere jaren met een jas. Ik ook maar dan met leren jasjes. Daar komt bij dat ik vorig jaar te laat was en geen leuke jas meer kon vinden :( Dit jaar wil ik er dus wel 1. Ik heb er genoeg van dat ik met natte haren ergens aankom of dat ik in de vrieskou sta te wachten op de bus of in mijn geval, de trein.
Dus begon ik te zoeken maar dat is moeilijker dan verwacht. Als ik al het geld van de wereld had was ik nu de gelukkige eigenaar van een stuk of twintig jassen. Helaas ben ik maar een arme student dus kan ik er maar 1 kiezen. Uiteindelijk heb ik mijn droom collectie uit kunnen dunnen naar zes jassen. Maar welke moet ik nou nemen? Ik weet het echt niet meer :( Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
Wat vinden jullie de leukste jas?

1. ASOS 106,60/ 2 ASOS 97,60 / 3 H&M 49,90 /
4 vero moda 89,90 / 5 boohoo.com 90.- / 6 veromoda 79,95

8 opmerkingen:

 1. Ik vind nummer 6 het leukst. Alleen hier zie ik ook alleen maar meiden rondlopen met zo'n jas. Nummer 1 vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind nummer 3 en 4 het leukst! (:
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind 1, 2, en 4 het leukst. Zelf ben ik nu ook aan het kijken naar jassen en ook ben ik een arme student. Maar ik zou gaan voor een dikke warme jas. Wat tegen regen kan en sneeuw. Want vorig jaar heb ik niet zoveel succes gehad met een stoffenjas.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 en 3 zijn het leukste vind ik. echt leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, op mijn blog staat hier meer informatie over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfde probleem. :( Ik vind die tweede jas echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen