maandag 16 september 2013

Happy italy, tilburg.

Vorige week gingen wij met onze nieuwe klas naar Happy italy! Zelf was ik er al vaker langsgekomen en vond dat het er altijd heel leuk uitzag. Ook ben ik niet vies van een lekkere pasta dus ik had er wel zin in. Eenmaal aangekomen bij het restaurant werden we vrienden begroet door het personeel, ik weet niet waarom maar ze stonden op een rijtje toen wij binnen kwamen.
Binnen werden wij helaas in twee groepen verdeeld :( maar dat is wel logisch als je met 24 man uit eten wilt gaan. Het was binnen echt super mooi, alles was van hout en overal hingen er grote artistieke lampen en mooie schilderijen. Langs de trap die naar het toilet toe ging hingen er superveel fotolijsten van groot tot klein met allemaal italiaanse personen erin. De menu kaart zag er al even goed uit. Makkelijk maar duidelijk aangegeven en de prijzen waren ook erg aantrekkelijk.


Er lag ook een menu kaart met de toetjes erop, op de voorkant stond het toetje wat ik uiteindelijk heb gekozen: Pizza nutella. Voordat ik al begonnen was aan mijn gerecht had ik daar al zin in!
Uiteindelijk ging mijn keus uit naar een pasta met roomsaus kip en snoeptomaatjes: Pollo e limone. Het was heerlijk ik had het dan ook binnen tien minuten op. Zeker aan te raden.
Nu kon ik dan eindelijk beginnen aan het lang verwachte toetje! Ik had hem gedeeld samen met een klasgenoot want hij was gewoon een echt pizza formaat, dat kreeg ik dus nooit in mn eentje op. Maar het was zelfs nog lekkerder dan ik had verwacht. Je de smaak een beetje vergelijken met een crepe, het proefde eigenlijk hetzelfde. De aardbeien en de poedersuiker maakte het toetje extra lekker. Niet al te best voor de lijn maar daar moet je bij dit toetje niet over nadenken ;) Na het eten werden natuurlijk de nodige fotoshoots gehouden en konden we daarna in de stromende regen naar huis!

Hieronder nog wat fotos van mijn eten en de leuke wijnglaasjes!3 opmerkingen:

 1. Wauw! Ziet er goed uit! Misschien dat ik ook maar eens langs de Happy Italy moet gaan, woon toch in Tilburg ;)

  x. Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat ziet het er daar lekker en leuk uit! Jammer dat ze dat restaurant niet in Belgie hebben vermoed ik!

  Liefs, Marijke.
  http://marykejane.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah Happy Italy! Super leuk, daar wil ik ook al een tijdje heen!

  BeantwoordenVerwijderen