dinsdag 21 januari 2014

Shopping time

Ring River island
New year new clothes! Nou eigenlijk had ik met mijzelf afgsproken om heel Januari niks te kopen. Waarom? Ten eerste omdat ik minder stufi krijg dan eerst en ik heb geen baan meer dus ik moet eigenlijk wel gaan besparen op dingen die ik niet echt nodig heb zoals kleding. Ook omdat ik het eigenlijk ook niet nodig heb. Ik ben juist bezig met het verkopen van spullen! Ik heb vuilniszakken vol met kleding die ik zelf niet meer draag. Een groot deel heb ik gedoneerd aan mijn lieve zusje die er super blij mee was. De rest heb ik online gezet om te verkopen! Onderhand heb ik er al 100 euro mee verdiend dus ik vond dat ik best wat voor mezelf mocht kopen. Daar ging mijn eerste belofte voor het jaar!


We zijn met school naar Antwerpen gegaan om het mode museum te bekijken. Ook gingen we langs allemaal super mooie winkels. Niet alleen concept stores maar ook dure designer winkel en goedkope vintage shops. Ik wilde alles kopen! Mijn mode hartje was aan het eind van de dag gebroken. Het enige wat ik had gekocht was deze above knuckle ring van de River Island! Ik ga snel terug om alle winkels leeg te kopen. Of toch niet? Ik heb het namelijk niet nodig.
Wat een dilemma.

Blazer h&m

Hieronder heb ik nog even een mini collage gemaakt van prachtige kleding stukken en schoenen die ik in Antwerpen heb gezien en wilde hebben maar goed ik ben dus blut! De schoenen van iris van herpen (linksboven) waren 400 euro, tweedehands! Dus ik blijf maar lekker dromen

2 opmerkingen:

  1. wauw, die schoenen linksboven zijn inderdaad heel mooi, maar 400 euro is inderdaad behoorlijk wat geld!
    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen