donderdag 23 januari 2014

Changing my room


Al een aantal jaar woon ik op mijzelf en nu in mijn derde kamer voel ik mij eindelijk echt thuis. De kamer is ongeveer 30m2 en ik heb mijn eigen kamertje, super ideaal! Wel heb ik twee schuine muren dus wordt erg beperkt in het inrichten.
Nu na driekwart jaar wil ik mijn kamer gaan veranderen naar iets wat ik echt mooi vind zodat ik hier nog jaren kan blijven wonen. Dus ben ik het internet afgespeurd naar wat inspiratie. Ik moet zeggen dat het verstandig was dat ik het in de avond deed anders was ik meteen naar de praxis gesprint om verf te kopen!


Opzich ziet mijn kamer er nu best prima uit (zie foto onder) maar ik ben nog niet tevreden over mijn slaap gedeelte wat bestaat uit een matras. Doordat ik schuine muren heb kan ik geen matras met een mooie kop dus een echt prinsessen bed kan ik wel op mijn buik schrijven. Verder wil ik mijn "woon" gedeelte wat knusser maken en werken met lichtere kleuren. Mijn tv kast is zo groot en zwart dat mijn kamer gelijk heel vol en klein lijkt.
Ondertussen heb ik mijn bank weer tegen de muur en de tafeltjes er voor staan. Ook wil ik een nieuwe bank omdat deze veel te donker is en misschien ook een beetje te groot. Mijn grote muur achter mijn tv ga ik verven ik denk dat het donkergrijs wordt. Eerst wilde ik een soort donkerroze/rood zoals mij dozen maar ik denk dat ik dat heel snel niet meer leuk vind.
Hieronder zal ik nog wat foto's plaatsen ter intresse, als jullie tips voor mij hebben hoor ik ze graag want ik ben echt een leek als het gaat om mooi inrichten. Op de een of andere manier blijft mijn kamer ALTIJD rommelig.Hierbij zat ik aan te denken als het gaat om mijn tv hoek. Het ziet er zo mooi uit en mijn tv zou er op passen. Witte planken zijn super cheap en het ziet er nog mooi en strak uit ook! Ik heb nog veel te doen. Laat ik eerst maar eens gaan sparen dan zie ik wel verder!


7 opmerkingen:

 1. Heel erg leuke inspiratie, en wauw jouw kamer ziet er ook zooo mooi uit! Ik denk alleen (kan ook door de foto komen) dat de combi bank-kleed-kast samen wat te donker is, en dat beter een wit kleed ofzo kan kopen :)! Ik denk dat ik de bank wel zo houden want hij ziet er zo echt heeeel fijn uit haha

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik dus ook! een ander kleur kleed is ook een goed idee, thanks!

   Verwijderen
 2. Wauw jouw kamer is echt super mooi! Wel lastig, schuine muren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super mooi en ik herken de schuine muren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie inspiratie!! Ik ben echt gek op dit soort posts! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw , wat een mooie en leuke inspiratie !
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige inspi! Je kan idd bijv. de witte planken zelf maken, schilderen!

  BeantwoordenVerwijderen