zaterdag 31 augustus 2013

Review colour balm van Etos.

Afgelopen week had ik een feest en onderweg was ik mijn lippenstift vergeten dus ging ik heel snel langs de Etos op het station, ik wilde niet teveel uitgeven en zocht een lippenstift die op de mijne leek. Toen zag ik deze colour balm voor 3,99. Het is een soort chubby stick zoals die van clinique. Ik had er nog nooit een geprobeerd dus ik was benieuwd of hij fijn was.


Het was precies de kleur van mijn lippenstift dus dat was wel fijn, hij is ook makkelijk in gebruik ook al moet ik er wel aan wennen omdat ik het gevoel heb dat ik met een grote stift mijn lippen in kleur. Verder komt er genoeg pigment vanaf maar is hij niet zo dekkend als mijn lippenstift, hij glimt wel een stuk meer!
Verder bleef hij wel erg goed zitten alleen zodra ik ging eten vervaagde het heel snel en na een paar uur bleef er alleen nog maar een randje op mijn onderlip over, wat niet zo mooi was omdat het leek alsof mijn lippen heel droog waren. Vanavond ga ik uit eten dus laat ik deze stick thuis en neem ik lekker mijn lippenstift mee. Dus vind je het niet erg om vaker te smeren dan is dit een prima stick en vooral voor de prijs!

2 opmerkingen: